Kokki, Holiday Bar, NoHo Partners

Kokki ravintola Holiday Bariin! 

Kokki kauniiseen Katajanokkaan! Upea miljöö ja keskustan palveluiden kupeessa sijaitseva Holiday Bar etsii tiimiinsä vahvistusta. 

Rentoa ruokaa, mahtavia drinkkejä ja terassi, jolle paistaa ilta-auringon viimeisestkin säteet. Holiday sijaitsee ydinkeskustan tuntumassa, Katajanokan Kanavarannassa. Kausittain vaihtelevalta menulta löytyy mereneläviä, kalaa sekä modernia ja freesiä kasvisruokaa. 

Etsimme Holiday Bariin kokkia pidempiaikaiseen työsuhteeseen, jossa työvuoroja 80-100h/3vkoa. Holiday Bar avaa ovensa illan suussa ja viihdyttää ihmisiä viikonloppuisin yön pikkutunneille saakka. 

Edellytämme hakijoilta:

- aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä
- itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta


Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.


Holiday Bar
Juho Uusaro
keittiöpäällikkö
juho.uusaro@royalravintolat.com
050 406 4850


www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Smile välittää työvoimaa yli 1 200 asiakkaalle ja työllistää noin 10 000 työntekijää ympäri Suomen.

Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja cateringalalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen, teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon sekä lääkäripalveluihin – kauttamme hoituvat myös koulutus- ja suorarekrytointipalvelut.

Smilen vuoden 2018 liikevaihto oli 127,1 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti.

Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa