Vuoropäällikkö, Strindberg, NoHo Partners

Vuoropäälliköksi Strindbergiin!

Historiallisen Esplanadin puiston kupeessa sijaitsee Strindberg – ainutlaatuinen ravintolakeskittymä keskellä kaupunkia.

Toisen kerroksen à la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtä aikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen. Ravintolan korkeatasoinen keittiö on konstailematon ja ajanhenkinen.

Ensimmäisen kerroksen pöytiintarjoilukahvila tarjoaa laajan kahvi- ja teevalikoiman sekä suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Suurista ikkunoista voi seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä.

Etsimme Strindbergiin a la carte taitoista vuoropäällikköä noin 90h/3vkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työntekijältä edellytetään aikaisempaa kokemusta tarjoilijan/vuoropäällikön tehtävistä sekä iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • positiivista ja palvelualtista asennetta
  • sitoutumista ja paineensietokykyä

Huomioithan, että ravintolan a la carte puoli on suljettuna heinäkuun ajan, jolloin työntekijä voi pitää lomaa tai työskennellä tarvittaessa muissa NoHo Partnersin ravintoloissa. 

Strindberg tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, henkilökuntaedut ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Susanna Reichmuth
Ravintolapäällikkö
p. 040 450 5662
susanna.reichmuth@ravintola.fi

Hae työpaikkaa