Baarimestari, Strindberg, NoHo Partners

Baarimestariksi Strindbergin pikkujoulukauteen!

Historiallisen Esplanadin puiston kupeessa sijaitsee Strindberg – ainutlaatuinen ravintolakeskittymä keskellä kaupunkia.

Toisen kerroksen à la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtä aikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen. Ravintolan korkeatasoinen keittiö on konstailematon ja ajanhenkinen.

Ensimmäisen kerroksen pöytiintarjoilukahvila tarjoaa laajan kahvi- ja teevalikoiman sekä suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Suurista ikkunoista voi seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä.

Etsimme Strindbergin pikkujoulusesonkiin baarimestaria noin 90h/3vkoa työsuhteeseen lokakuusta joulukuulle.

Työntekijältä edellytetään aikaisempaa kokemusta baarimikon tai -mestarin tehtävistä sekä iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta baaritehtävistä
  • positiivista ja palvelualtista asennetta
  • oma-aloitteista ja reipasta työotetta

Strindberg tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja valmistaudu hyvissä ajoin pikkujoulukauteen. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Susanna Reichmuth
Ravintolapäällikkö
p. 040 450 5662
susanna.reichmuth@ravintola.fi

Hae työpaikkaa