Tarjoilija, Strindberg, NoHo Partners

Tarjoilijaksi Strindbergiin!

Historiallisen Esplanadin puiston kupeessa sijaitsee Strindberg – ainutlaatuinen ravintolakeskittymä keskellä kaupunkia.

Toisen kerroksen à la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtä aikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen. Ravintolan korkeatasoinen keittiö on konstailematon ja ajanhenkinen.

Ensimmäisen kerroksen pöytiintarjoilukahvila tarjoaa laajan kahvi- ja teevalikoiman sekä suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Suurista ikkunoista voi seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä.

Etsimme Strindbergiin a la carte taitoista tarjoilijaa noin 90h/3vkoa työsuhteeseen kesä- ja pikkujoulusesonkiin kesäkuusta joulukuulle.

Työntekijöiltä edellytetään aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä sekä iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta ac-tarjoilijan työstä
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • positiivista ja palvelualtista asennetta
  • tiimityöskentelytaitoa

Huomioithan, että ravintolan a la carte puoli on suljettuna heinäkuun ajan, jolloin työntekijä voi pitää lomaa tai työskennellä tarvittaessa muissa NoHo Partnersin ravintoloissa. 

Strindberg tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, henkilökuntaedut ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Töitä on tarjolla mahdollisesti myös kesä- ja pikkujoulusesongin jälkeen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Susanna Reichmuth
Ravintolapäällikkö
p. 040 450 5662
susanna.reichmuth@ravintola.fi

Hae työpaikkaa