Työnjohtaja rakennusalalle, Lahti

Aumex Oy

Aumex Oy on timantti-, purku- ja asbestitöihin keskittynyt yritys. Teemme kaikki alan työt ammattitaidolla ja yli 15 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, rakennusliikkeet, isännöitsijät sekä asunto-osakeyhtiöt. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, mistä toimialueemme ulottuu koko Päijät-Hämeen alueelle sekä Etelä-Suomeen, myös muualle sopimuksen mukaan.

Lisätietoja yrityksestä nettisivuilla: https://www.aumex.fi/

Ammattitaitoiselle työnjohtajalle töitä!

Haemme asiakkallemme Aumex Oy:lle Lahteen osaavaa ja ammattitaitoista työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen purkutyö- ja timanttiporauskohteisiin. Kohteet voivat olla sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteita Päijät-Hämeen ja Etelä-Suomen alueella. Valitun henkilön työnkuvaan kuuluu laaja-alaisesti työmaiden työnjohdolliset tehtävät, työmaiden suunnittelu- ja järjestelytehtävät sekä 5-15 työntekijän esimiehenä toimiminen. 

---------- 

Mitä odotamme hakijalta: 

- Kokemusta ja näkemystä rakennusalan työnjohtotehtävistä 

- Kokemusta työmaasuunnittelusta ja järjestelytehtävistä

- Kuvienlukutaitoa

- Hyviä IT-taitoja

- Matkustusvalmiutta (B-ajokortti)

- Eduksi katsomme esimerkiksi rakennusmestarin tai muun vastaavan koulutuksen.

---------- 

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme valitulle hakijalle vakituisen työpaikan menestyvässä ja luotettavassa, pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat sopimuksen mukaan / heti sopivan henkilön löydyttyä. 

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi sekä päivitetty CV palkkatoiveineen oheisesta hakulinkistä, niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia juoksevasti jo hakuaikana. 

---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Joonas Uusikylä
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
050 468 6827
joonas.uusikyla@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa