Vuoropäällikkö, Presto, NoHo Partners

Vuoropäälliköksi ravintola Prestoon!

Esplanadin puiston kupeesta löytyy pala Italiaa. Presto on ravintola täynnä herkullisia makuja parhaista italialaisista raaka-aineista. Prestossa annokset valmistuvat Mozzarella Barissa tai Trattorian pizzauunissa käsityönä. Jokaista suupalaa täydentävät herkulliset, huolella valikoidut juomat.

Yläkerran Loungessa on tilaa tavata ystäviä, kokoontua työporukalla tai järjestää tilaisuuksia. Tämän lisäksi Preston kaupasta voi ostaa valmiit kastikkeet, öljyt, pastat ja muut herkut sekä hyvän valikoiman kirjoja.

Lounasaikaan Prestossa tarjoillaan buffet ja illallinen on puolestaan a la carte listalta.

Etsimme Prestoon vuoropäälliköitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen, jossa työvuoroja keskimäärin 90-112,5h/3vkoa. Vuoropäällikkönä olet läsnä ja osana asiakkaiden kokemusta. Johdat omalla esimerkilläsi ja osaat antaa palautetta sekä kannustaa tiimiäsi. Olet positiivinen ja hyvä tuulesi tarttuu myös muihin!

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä (esimieskokemus plussaa)
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • sitoutumista ja paineensietokykyä
  • positiivista ja reipasta palveluasennetta


Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Tarjoamme työntekijöille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, hyvät etenemismahdollisuudet uralle sekä kattavat henkilöstöedut.


Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa