Tarjoilija

Etsimme asiakasyrityksellemme tarjoilijaa, jolla on jo jonkin verran kokemusta ravintola- alan monipuolisista tehtävistä.

Sinulla on jo perustaidot sekä a la carte-, buffet- ja bankettitarjoilusta. Osaat myös baarityön perusteet ja jaksat hymyillä kiireen keskellä. Pystyt työskentelemään paineen alla ja osaat kassatyöskentelyn. Osaat toimia hektisessä työympäristössä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Odotamme sinulta sekä anniskelu- että hygieniapassia. Ajokortti on myös välttämätön ilta- ja viikonloppupainotteisen työn vuoksi.

Palkkaus on Majoitus-, ravintola- ja vapaa- ajan työehtosopimuksen mukainen ja työtunteja keskimäärin 25 tuntia/ viikko.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja

Jonna Salminen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut, Lahti
045 326 2130
jonna@smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Smile välittää työvoimaa yli 1 200 asiakkaalle ja työllistää noin 10 000 työntekijää ympäri Suomen.

Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja cateringalalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen, teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon sekä lääkäripalveluihin – kauttamme hoituvat myös koulutus- ja suorarekrytointipalvelut.

Smilen vuoden 2018 liikevaihto oli 127,1 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti.

Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa