Projektiassistentti

Europlan Engineering Oy on Suomen johtava laivateollisuuden projektinhallintayhtiö. Ydinliiketoiminnassaan Europlan keskittyy kokonaistoimituksiin kotimaisilla ja ulkomaisilla telakoilla. Europlanin liikeidea perustuu avaimet käteen -periaatteeseen: voimme tarjota asiakkaillemme kattavat ratkaisut suunnittelusta materiaalihankintaan, asennuksiin ja toimituksen jälkeiseen tukeen. Osaamisemme perustuu vahvaan sisäiseen osaamiseen ja kustannustehokkaaseen projektijohtamiseen.

Haemme Raision toimistollemme innokasta ja aikaansaavaa PROJEKTIASSISTENTTIA

Projektiassistentin tehtävässä tulet työskentelemään osana nimettyä projektitiimiä. Projektiassistentin tehtävänkuva on laaja ja vaihteleva. Siihen kuuluu muun muassa erilaisten asiakirjojen valmistelu ja toimitus, arkistointi, kirjeenvaihto, ostotilausten teko sekä muiden projektin aputoimintojen hoitaminen. Lisäksi projektiassistentti on vastuussa lähtöaineistoluettelon ajanmukaisuudesta, päivityksestä ja pitää lähtöaineistoluettelon helposti kaikkien saatavilla.

Tiivistetysti huolehdit siis, että projektiemme avustavat tehtävät tulevat hoidetuksi sovitusti sekä laadun että ajan puitteissa.

Toivomme hakijalta:

  • huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • hyvää paineensietokykyä ja kykyä omaksua uusia asioita
  • vahvoja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista, johdonmukaista ja haasteita karttamatonta työskentelyotetta
  • hyvää IT-osaamista
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • kokemuksen vastaavista työtehtävistä
  • laivanrakennusalan tuntemuksen

Tarjoamme mahdollisuuden toimia kansainvälisessä yhtiössä ja annamme ammattitaitoisen organisaation tuen sekä monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Henkilöstöä tukee yrityksemme systemaattinen projektinhallinta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta: http://smile2.likeit.fi/apply/68229431 


Lisätietoja tehtävästä
antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Julia Uimonen p.050 431 2040

Hae työpaikkaa