Viherkasvihuoltaja / Supersankari

Viherkasvihuoltaja / Supersankari

Oletko sinä meidän etsimämme vihersisustuksen supersankari viherhuoltoomme? Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta viheralalta, asiakkaamme Viherviisikko kouluttaa sinut työtehtävääsi. Tärkeintä supersankarilla on aito kiinnostus viherkasvien huollosta ja niiden hoidosta. Työsuhde on Vakituinen.

Työtehtävät

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Viherkasvihuoltajan tehtävänä on vastata itsenäisesti hänelle nimettyjen yritysasiakkaiden viherkasveista. Työssä huolletaan viherkasveja, silkkikasveja ja viherseiniä. Huoltotöiden lisäksi työ sisältää paperitöitä, joissa tarvitset huolellisuutta ja tarkkuutta. Aikasempi kokemus viheralalta ei ole pakollinen, Viherviisikko kouluttaa sinut työtehtäviisi!

Töitä tehdään pääkaupunkiseudulla. Työntekijät liikkuvat pääsääntöisesti autolla ympäri pääkaupunkiseutua, joten tässä työtehtävässä ajokortti on suotava ja kaupunkituntemus on eduksi työssä suoriutumisessa.

Mitä toivomme?

Aitoa kiinnostusta viheralaa kohtaan

- Itsenäistä työotetta

- B-ajokorttia

- Kaupunkituntemusta

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Tiimipelaamista supersankariemme parissa

Viherviisikko tarjoaa sinulle reippaan ja rempseän työyhteisön, jossa kiinnitetään erityisesti huomiota työturvallisuuteen. Työkalut ja -vaatetus ovat yrityksessä myös kunnossa. 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa