Työnjohtaja tuotantoon (Haku päättynyt)

Oletko sinä etsimämme työnjohtaja ja uusi jäsen asiakkaamme huipputiimiin?

Olet työnjohtajana osa dynaamista työnjohtotiimiä. Monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviisi kuuluu henkilöstöjohtamista, tuotantosuunnittelua ja kaikkia lihan leikkaamon ja pakkaamon johtamiseen tarvittavia töitä. 

Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Jos tulet kauempaa voimme tarvittaessa avustaa asunnon hankkimisessa. Ota siis rohkeasti yhteyttä! 

Asiakasyritysesittely


Kyseessä on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan, joka on johtanut yrityksen kasvuun nousujohteisesti alkuvuosista lähtien.

Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen, niin kuluttajapakatuista ja palvelutiskeiltäkin kuin myös HoReCa puoleltakin.

Asiakkaallemme liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan ja käsityöpainotteisesti. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni.

---------- 

Tarkempi info työtehtävästä


Toimit työtehtävässä tiiviissä yhteistyössä myynnin, muiden tuotannon työnjohtajien, ja tuotantojohdon kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Olet innovatiivinen, innostunut, joustava ja sinulla on kyky toimia ryhmässä. Omaat taidot myös itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisuun. Seuraat vallitsevia alan trendejä ja ymmärrät sesonkien merkityksen tuotannossa. Uusien toteutettavissa olevien tuotannon kehittämisideoiden esittäminen on sinulle luontaista. Sinulla on riittävät IT- taidot ja kommunikoit tarvittaessa myös englannin kielellä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutustaustaa. Liha-alan koulutus, ja kokemus työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.


Odotamme  työnhakijoilta:

- innovatiivisuutta ja innostavuutta

- joustavuutta

- englannin kielen osaamista

- kykyä toimia ryhmässä

- liha-alan koulutusta tai kokemusta työnjohtotehtävistä

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka

Asiakkaallamme pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan yrityksen ja mahdollisesti koko liha-alan tulevaisuuteen. Tarjolla haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin


Palkka:  Sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa, jonka jälkeen siirryt asiakkaamme kirjoille.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si, palkkatoiveesi tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Johanna Vakkuri
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
040 091 3131
johanna.vakkuri(a)smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa