Varastotyöntekijä (Rekrytoiva koulutus, 10 päivää)

Haemme rekrytoivan koulutuksen kautta uusia työntekijöitä varastotyöhön.

Rekrytoiva koulutus pitää sisällään 5 teoriaopetuspäivää oppilaitos Keudalla ja 5 työssäoppimispäivää LTP Logistics Oy:n tiloissa Viinikankaaressa Vantaalla. Työ alkaa 10 päivän koulutusjakson jälkeen.

LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja yksilöllistä palvelua koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy on osa konsernia ja toiminta keskittyy lämpötilasäädeltyjen (+0°C - +3°C) elintarvikkeiden logistiikkaan. LTP Logistics Oy:n palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj järjestää yhteistyössä Keudan ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa rekrytoivan koulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa varastotyöntekijöitä LTP Logistics Oy:n tarpeisiin. Kaikilla koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus määräaikaiseen pitkäaikaiseen työpaikkaan koulutuksen jälkeen. Tämän lisäksi halutessasi voit jatkaa logistiikan perustutkinnon opiskelua oppisopimuskoulutuksena.

Hakijoilta odotamme työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen. Varastotyössä vaaditaan valmiutta työskentelyyn kiireen alla ja huolellisuutta. Edellytämme hakijalta sitoutumista koulutukseen ja aitoa halua työllistyä alalle. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomen kielen taitoa, niin että kommunikointi työssä onnistuu suomeksi. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys.

Koulutus sopii myös henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta alalta mutta se ei ole välttämätöntä. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut hallitsee varaston perustyötehtävät työturvallisesti ja laatutietoisesti, varaston tietojärjestelmän käytön ja tuntee varaston toimintatavat.

Paikkaa haetaan täyttämällä hakemus työvoimakoulutukseen (numero 685176). Katso lisää:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/685176?searchPhrase=varastoty%C3%B6n&announced=0&sort=1

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Toimi pian ja lähetä hakemus, hakuaika päättyy 7.4.2019.

 

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

 

Lisätietoja työllistävästä yrityksestä:

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n yhteystiedot, Uusimaa:

Janne Auer 040 546 1219 janne.auer@smilepalvelut.fi

Senni Virtanen 046 920 6026 senni.virtanen@smilepalvelut.fi

Sanna Aho 0400 983 931 sanna.aho@smilepalvelut.fi

 

Lisätietoja Keudan lähiopetusjakson sisällöstä ja toteutuksesta antaa logistiikka-alan kouluttaja Jani Järvinen, puh. 050 4150902 jani.jarvinen@keuda.fi

 

Hae työpaikkaa