Tarjoilija, Hanko Sushi Stockmann, NoHo Partners

Tarjoilijaksi Hanko Sushi Stockmanniin!

Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä ravintola on kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ketjun ravintoloista. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen, sillä Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökunnan tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy Hanko Sushin filososofia. Kaikki annokset tehdään käsin paikanpäällä ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Monipuoliselta listalta löytyy useita seurueen kesken jaettavia sushiplattereita sekä lapsille oma annoksensa. Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Etsimme nyt tarjoilijoita osa-aikaiseen työhön. Työntekijöiltä odotetaan positiivista mieltä, tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista asennetta. Aikaisemmasta ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä, tärkeintä kuitenkin reipas ja positiivinen asenne sekä kiinnostus asiakaspalvelutehtäviin.

Edellytämme työntekijöiltä mahdollisuutta työskennellä molemmissa Stockmannin Hanko Sushin yksiköissä (katutaso ja 8 krs) sekä mahdollisesti katutason toisissa ravintoloissa Fishmarketissa ja Comptoir Farougessa. Työtunteja keskimäärin 70-90h/3 vkoa.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta/koulutusta ravintola-alalta
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • reipasta ja positiivista asennetta

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa