Toimitusjohtaja, Vihannes-Laitila Oy

    

Uudessakaupungissa toimiva Vihannes-Laitila -konserni on alansa johtava vihanneskauppaa harjoittava yhtiö Suomessa. Vihannes-Laitilan asiakkaina ovat kaikki merkittävät keskusliikkeet ja huomattava osa elintarviketeollisuutta. Yhtiöt ovat viime vuosina investoineet määrätietoisesti uusiin tiloihin, henkilöstöön, tuotantoprosesseihin sekä jatkojalostukseen. Myös sopimusviljelijät ovat tehneet lukuisia investointeja. Konsernin liikevaihto on noin 35 M€. Yritysryhmässä työskentelee runsas 100 alansa ammattilaista. www.vihanneslaitila.fi


Haemme nyt asiakkaallemme Vihannes-Laitila Oy:lle kokenutta ja vahvaa ihmistenjohtajaa sekä tuotantoprosesseja hyvin ymmärtävää 

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana  tehtävänäsi on vastata yrityksen liiketoiminnasta, toiminnan kehittämisestä ja hyvän kannattavuuden jatkumisesta sekä strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Vastaat liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti yhdessä hallituksen puheenjohtajan kanssa. Apunasi sinulla on myös osaava ja kokenut johtoryhmä. Vastaat niin taloudesta, myynnistä, markkinoinnista kuin henkilöstön johtamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on vahva kokemus yrityksen tai tulosyksikön johtamisesta sekä selkeää näyttöä liiketoiminnan kannattavuuden parantamisesta. Sinulla on teknistä osaamista koneista ja laitteista sekä hyvä ymmärrys tuotantoprosesseista.
Tuot päivittäiseen toimintaan tavoitteet ja strategisen näkökulman. Hallitset niin henkilöstön kuin lukujen ja liiketoiminnan yhteyden. Tunnistat uusia liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia. Johtajana olet osallistuva ja osallistava. Sinulla on kannustava ja rohkaiseva työote, ja sinulla on kyky innostaa ja motivoida tiimiäsi ja koko henkilöstöä.

Toimitusjohtajana vastuualueellasi ovat muun muassa:

 • Yrityksen kilpailukyvyn ja kannattavuuden säilyttäminen muuttuvissa olosuhteissa
 • Yrityksen ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen
 • Toimivat ja tehokkaat tuotantoprosessit
 • Operatiivinen toiminta ja sen kehittäminen
 • Henkilöstöjohtaminen

 
Odotamme, että sinulla on

 • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai DI)
 • Kokemusta toimitusjohtajan tehtävistä tai tulosyksikön/isomman kokonaisuuden johtamisesta
 • Kokemusta ja näyttöä ansiokkaasta henkilöstöjohtamisesta
 • Vahvaa näkemystä liiketoiminnoista ja näyttöä niiden kehittämisestä, erityisesti tuotannon osalta
 • Hyvä ymmärrys tuotantoprosesseista sekä teknistä osaamista koneista ja laitteista
 • Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot


Tarjoamme uudelle toimitusjohtajalle upean mahdollisuuden olla jatkamassa menestyvän yrityksen kasvutarinaa. Saat johdettavaksi motivoituneen tiimin (n. 60 alan ammattilaista) ja aidon mahdollisuuden luoda uutta.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.4.2019 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla "Toimitusjohtaja". Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Johanna Majakangas 050 487 3577.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalveluiden myyntijohtaja Jyrki Vuoriaho 050 555 5425.


Hae työpaikkaa