Tarjoilija, Ravintola Saaristo, Helsinki

Etsimme kesäksi Ravintola Saaristoon iloisia ja rautaisen asenteen omaavia tarjoilijoita.

 

A&S ravintolat on perheyritys, jolla on seitsemän ravintolaa. Jokaisella ravintoloista on oma tarinansa ja persoonansa. Yksi tulee pohjoisesta, toinen itärajan takaa. Kolmas vartioi Helsinkiä ja neljäs katsoo ulapalle. Viides tuoksuu savulle ja kuudes elää tukkilaisromantiikan aikaa. Seitsemäs on kuin pieni pala iloista Ranskaa. Tarina viimeistellään keittiössä – ja tuodaan rakkaudella pöytään.

https://www.asravintolat.fi/etusivu.html

Ravintola Saaristo on Kaivopuiston edustalla, Klippanin luodolla, sijaitseva jugend-huvila ja yksi Helsingin näyttävimpiä ja perinteikkäimpiä ravintoloita. Saariston menut sisältävät klassisia skandinaavisia makuja ja loppukesän herkkuihin kuuluvat tietysti kotimaiset ravut. Saaristo tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet yksityistilaisuuksien järjestämiselle.

Oletko sinä ravintola Saariston uusi tiimijäsen? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tuo oma persoonasi osaksi mahtavaa A&S Ravintolat -perhettä!

Sinulla on lupa olla luova, sillä kaikilla ”perheenjäsenillä” saa olla töissäkin hauskaa. Asenne ratkaisee. 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä tai alan koulutusta sekä oma-aloitteista ja intohimoista otetta työhön.

Saaristo on maineikas yksityistilaisuuksien järjestämispaikka, joten aikaisempi työkokemus tilausuuksien hoitamisesta katsotaan eduksi.

Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja motivoitunut asenne, mikä välittyy niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin.

Työ edellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä.

A&S ravintolat tarjoavat sinulle mielenkiintoisia haasteita kehittyvässä ja palkitussa perheyrityksessä, sekä mukaansa tempaisevan ja ammattitaitoisen työyhteisön. 

Ilon kautta kesätöihin!

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Sanna Laine
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
0503226281
sanna@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa