Kokki, Ravintola Nokka, NoHo Partners, NoHonKesa

Kokiksi Ravintola Nokkaan!

Ravintola Nokka on korkeatasoinen suomalainen ruokaravintola Helsingissä. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon luotsaamana Nokka on Suomen ainoa ravintola, joka tuntee valikoitujen V.I.P. -tuottajien (Very Important Producer) tuotantomenetelmät ja -olosuhteet henkilökohtaisesti. Lautaselle saapuvat sesongin puhtaimmat antimet niin Sallan metsistä kuin pientiloilta ympäri Suomen.

Kesällä Nokka avautuu Itämerelle ja löydät vain kiven heiton päässä keskustasta kaupungin kutsuvimman terassin. Puotikahvilassa voi nauttia lounaasta, viineistä tai kahvista ja ostaa menusta tuttuja pientuottajien tuotteita kotiin, evääksi tai lounaaksi.

Ravintola Nokka on korkeatasoinen suomalainen ruokaravintola Helsingissä. Etsimme nyt Ravintola Nokan kesäsesonkiin kokkia/kylmäkköä. Työssä edellytetään valmiutta itsenäiseen työskentelyyn korkeatasoisessa ruokaravintolassa ja aitoa kiinnostusta työtä ja suomalaisia raaka-aineita kohtaan. Haemme ammattitaitoisia, innovatiivisia ja omasta työstään kiinnostuneita ammattilaisia vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • hygieniapassia
  • positiivista ja reipasta asennetta
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimihenkisyyttä

Ravintola Nokka tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön ja ainutlaatuisen työympäristön Katajanokalla sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Myös ainutlaatuinen ruokafilosofia ja pientuottajien huippuraaka-aineet huomioidaan jokapäiväisessä tekemisessä.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Työvuoroja vähintään 90h/3 vkoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Ari Ruoho
Keittiöpäällikkö
p. 040 734 8367
ari.ruoho@ravintolanokka.fi

Hae työpaikkaa