Kokki, Ravintola Särkänlinna, NoHo Partners, NoHonKesa

Kokiksi upealle kesäsaarelle!

Särkänlinna Helsingin edustalla on avattu ravintolaksi olympiavuonna 1952. Saarelle on lyhyt venematka, olet kaukana kaupungin kiireestä ja voit vain nauttia. Musiikkina säestää linnunlaulu ja silmiä hivelee kaunis merellinen Helsinki. 


Historiallinen saarilinnake toimii monenlaisten juhlien pitopaikkana ja toimii kesäkaudella myös a la carte ravintolana.

Etsimme nyt kesäkaudelle kokkeja ja kylmäköitä niin osa- kuin kokoaikaiseen työhön. Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta ja mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä myös viikonloppuisin. Haemme ammattitaitoisia, innovatiivisia ja omasta työstään kiinnostuneita ammattilaisia vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • hygieniapassia
  • innovatiivistä ja reipasta työotetta

Työt alkavat toukokuussa alussa ja kestävät syyskuun loppupuolelle asti. Mahdollisuus myös lyhyempään sesonkiin. Työvuoroja vaihtelevasti osa-aikaisesta kokoaikaiseen työhön, joten ilmoitathan käytettävyytesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Toni Liukkonen
Ravintolatoimenjohtaja/keittiöpäällikkö
p. 040 1620311
toni.liukkonen@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa