Tarjoilija, Ravintola Särkänlinna, NoHo Partners, NoHonKesa

Tarjoilijaksi upealle kesäsaarelle!

Särkänlinna Helsingin edustalla on avattu ravintolaksi olympiavuonna 1952. Saarelle on lyhyt venematka, olet kaukana kaupungin kiireestä ja voit vain nauttia. Musiikkina säestää linnunlaulu ja silmiä hivelee kaunis merellinen Helsinki. 


Historiallinen saarilinnake toimii monenlaisten juhlien pitopaikkana ja toimii kesäkaudella myös a la carte ravintolana.

Etsimme nyt kesäkaudelle a la carte taitoisia tarjoilijoita niin osa- kuin kokoaikaiseen työhön. Työntekijöiltä odotetaan iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta. Onhan vahvuutenasi ottaa vieraat huomioon tilaisuuden vaatimalla tavalla ja olla silti oma luonnollinen itsesi?

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilusta
  • positiivista ja innokasta palveluasennetta
  • asiakaslähtöisyyttä

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät syyskuun loppupuolelle asti. Mahdollisuus myös lyhyempään sesonkiin. Työvuoroja vaihtelevasti osa-aikaisesta kokoaikaiseen työhön, joten ilmoitathan käytettävyytesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Toni Liukkonen
Ravintolatoimenjohtaja/keittiöpäällikkö
p. 040 1620311
toni.liukkonen@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa