Kokki, Ravintola NJK, NoHo Partners, NoHonKesa

Kokiksi upealle kesäsaarelle!

Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola NJK on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja ja tunnelmallinen ympäristö maukkaalle aterialle. Avaraa, korkeaa keskisalia ympäröi valoisa veranta, jonka suurista lasi-ikkunoista avautuu näköala sekä Kauppatorille että Katajanokan suuntaan.

Tämä merellisen Helsingin sydämessä sijaitseva pursiseuraravintola on mainio tapahtumapaikka suurille ja pienille tilaisuuksille. Ravintolan tiloihin mahtuu jopa 200–300 vierasta sekä tilat voidaan jakaa pienempiinkin osiin. Saarelle on helppo päästä yhteysaluksella.

Etsimme nyt kesäkaudelle kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta ja mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä myös viikonloppuisin. Haemme ammattitaitoisia, innovatiivisia ja omasta työstään kiinnostuneita ammattilaisia vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • hygieniapassia
  • innovatiivistä ja reipasta työotetta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät syyskuun loppupuolelle asti. Mahdollisuus myös lyhyempään sesonkiin. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Juha Haavisto
Keittiöpäällikkö
p. 050 569 3819
juha.haavisto@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa