Tarjoilija, Ravintola NJK, NoHo Partners, NoHonKesa

Tarjoilijaksi upealle kesäsaarelle!

Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola NJK on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja ja tunnelmallinen ympäristö maukkaalle aterialle. Avaraa, korkeaa keskisalia ympäröi valoisa veranta, jonka suurista lasi-ikkunoista avautuu näköala sekä Kauppatorille että Katajanokan suuntaan.

Tämä merellisen Helsingin sydämessä sijaitseva pursiseuraravintola on mainio tapahtumapaikka suurille ja pienille tilaisuuksille. Ravintolan tiloihin mahtuu jopa 200–300 vierasta sekä tilat voidaan jakaa pienempiinkin osiin. Saarelle on helppo päästä yhteysaluksella.

Etsimme nyt kesäkaudelle a la carte taitoisia tarjoilijoita niin osa- kuin kokoaikaiseen työhön. Työntekijöiltä odotetaan iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta. Onhan vahvuutenasi ottaa vieraat huomioon tilaisuuden vaatimalla tavalla ja olla silti oma luonnollinen itsesi?

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilusta
  • positiivista ja innokasta palveluasennetta
  • asiakaslähtöisyyttä

Työt alkavat huhtikuun lopussa/toukokuun alussa ja kestävät syyskuun loppupuolelle asti. Mahdollisuus myös lyhyempään sesonkiin. Työvuoroja vaihtelevasti osa-aikaisesta kokoaikaiseen työhön, joten ilmoitathan käytettävyytesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Toni Liukkonen
Ravintolatoimenjohtaja/keittiöpäällikkö
p. 040 1620311
toni.liukkonen@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa