Tarjoilija, Ravintola Teatteri, NoHo Partners, NoHonKesa

A la carte tarjoilijaksi Teatterin Grilliin!

Keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa oleva ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä Teatterin Grillin lisäksi Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin sekä Delin. Kiinnostavia maku- ja juomanautintoja näyttävissä puitteissa aamukahvista yömyssyyn.

Haemme iloisia ja reippaita tarjoilijoita työskentelemään kesäsesongiksi osana Teatterin Grillin tiimiä. Aikaisempi alan kokemus, palveluhenkisyys ja haasteita pelkäämätön asenne ovat eduksi tehtävässä luomaan asiakkaille positiivisia elämyksiä.

Teatterin Grilli on Ravintola Teatterin sydän, joka toimii helsinkiläisten ja vierailijoiden kohtaamispaikkana. Asiakkaille halutaan tarjota miellyttävä ympäristö hyvän ruoan ja juoman parissa.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä
  • positiivista, iloista ja palveluhenkistä asennetta
  • kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla
  • halua luoda asiakkaille joka päivä uusia elämyksiä

Teatteri tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisen ja monipuolisen työympäristön, mahtavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Työvuoroja noin 90h/3 vkoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Lotta Arminen
Ravintolapäällikkö
p. 050 302 5353
lotta.arminen@royalravintolat.com

Hae työpaikkaa