Ohjelmistokehittäjä

LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittyvä yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista.LTP Logistics tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut tilaus-toimitusketjuun. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella. Nouto-, siirto- ja varastointipalvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan logistiikkatarpeiden mukaan. LTP Logisticsin ammattitaito ja kokemus sekä mittava kapasiteetti auttavat huolehtimaan laajoistakin logistisista kokonaisuuksista myös suurissa volyymi- ja sesonkivaihteluissa.

www.ltplogistics.fi

 

Haemme

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

vastaamaan varastonhallintajärjestelmämme (WMS) ohjelmoinnista ja kehittämisestä.

 

Olet joko työurasi alussa tai sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ohjelmistokehittämisestä. Pääasia on, että suhtaudut tekemiseesi intohimoisesti, uskallat ottaa vastuuta ja osaat suunnitella omat työtehtäväsi itsenäisesti.

Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus ja osaamista seuraavista tekniikoista:

  • C# -ohjelmointikieli
  • SQL-tietokannat

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen näistä osa-alueista:

  • .NET WinForms-käyttöliittymät
  • DevExpress-käyttöliittymäkomponentit
  • Microsoft .NET Framework
  • Visual Studio
  • XML ja XSLT

Työssäsi kommunikoit sekä yrityksen eri toimintojen edustajien että asiakasyrityksien vastinparien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät. Suomen ja englannin kielitaito on välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Logistiikka-alan perusteiden ymmärtäminen nopeuttaa työtehtävien omaksumista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa, kilpakykyisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä vahvassa kasvuyrityksessä sekä mahdollisuudet vaikuttaa itse omiin teknisiin ratkaisuihin.

Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut. Lisätietoa tehtävästä antaa Jyrki Vuoriaho, Smile Henkilöstöpalvelut puh. 050 555 5425. Pyydämme lähettämään hakemuksesi 28.02.2019 mennessä osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa