Trade Marketing Manager / Best Friend Group Oy

Etsimme asiakkaamme Best Friend Group Oy:n iloiseen lemmikki tiimiin vähittäiskaupan ammattilaista Kuopion tai Helsingin toimipisteeseen.

Best Friend Group Oy on Pohjoismaissa toimiva lemmikkituotteiden kehittäjä, maahantuoja ja markkinoija. Tuotteiden kehitys ja testaus tapahtuvat pääasiallisesti yrityksen pääkonttorissa Kuopion Kelloniemessä. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.bestfriend.com/fi/ ja www.bestfriendgroup.com

----------

Tarkempi info työtehtävästä:

Työssäsi vastaat omien tuoteryhmiesi asiakaskohtaisesta valikoima- ja kampanjasuunnittelusta ja myynnin kasvusta yhdessä myynnin ja tiimisi kanssa. Työtehtäväsi painottuvat avainasiakastyön tukemiseen Pohjoismaissa sekä markkinoinnin ja tuotekehityksen tukitehtäviin (kuten tuote- ja kanavakohtaisten presentaatioiden tekeminen sekä valikoima- ja kampanjasuunnittelun tukeminen). Pääset osallistumaan myös tuotebrändeihin liittyviin projekteihin sekä myynti- ja markkinointimateriaalin suunnitteluun ja toteutukseen. Markkina-, trendi, kanava- ja kuluttajatiedon kerääminen ovat myös osa työtehtäviäsi.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

- Aikaisempaa työkokemusta tuotehallinnasta sekä valikoima-, kampanja- ja myyntityöstä

- Kokemusta erilaisten markkinoinnin työkalujen käytöstä sekä visuaalista silmää

- Itsenäistä ja reipasta otetta työntekoon

- Paineensietokykyä ja tiimityöskentelytaitoja

- Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Eduksi työnhakijalle katsotaan kaupallisen alan koulutus/opinnot ja ruotsin kielen osaaminen.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme työntekijälle monipuolisen tehtävän osana tuotekehitystiimiä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään tuoteportfolioita ja näkyvyyttä kuluttajille. Lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen sekä kattavat työsuhde-edut.

Palkkaus TES:n tai sopimuksen mukaan.

Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 17.02.2019.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Annamari Leivo
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 055 2912
annamari.leivo@smilepalvelut.fi

Venla Kinnunen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 0106
venla.kinnunen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa