Ilmalämpöpumppu asentaja

Etsimme asiakkaallemme Konehuolto Toppinen Oy:lle asentajaa ilmalämpöpumppujen pariin.
Konehuolto Toppinen Oy on Turkulainen vuonna 1967 perustettu kylmäkoneiden, ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut perheyritys Turun Itäharjulla.

Haussa alan perustutkinnon ja hyvät kädentaidot omaavia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua ilmalämpöpumppujen asennuksiin ja huoltotöihin. Työ on monipuolista ja vaatii myös monipuolisuutta tekijältään. Kaikki aikaisemmat mekaaniset huoltotyöt ovat eduksi, mutta tärkeintä on avoin mieli ja halu oppia uutta. Työt tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden luona, joten tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Koneet ja laitteet kehittyvät kokoajan, joten jatkuva uuden opiskelu on osa työtä. Ala kasvaa tasaisesti ja laitteiden huoltajia tarvitaan aina. Tarjolla mahdollisuus pitkään ja varmaan työsuhteeseen!

Tarjoamme:
- Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen.
- Mahdollisuutta tehdä töitä vakavaraisessa ja perinteikkäässä Turkulaisessa yrityksessä
- Laadukkaan työterveyshuollon Mehiläisessä.
- Hyvät työvälineet.
- Alan ammattilaisten tuen työntekoosi sekä kattavan perehdytyksen työhösi.

Toivomme:
- Suomen kielen taitoa
- Alan kokemus on eduksi.
- Asiakaspalveluhenkisyyttä.
- B-ajokorttia
- Voimassaolevat ammattikortit.
- Joustavuutta ja tunnollisuutta.
- Aitoa tahtoa ja asennetta työskennellä alan huipulla.

Olit sitten jo kokenut IV-alan konkari tai sellaiseksi pyrkivä, lähetä hakemuksesi pikapuoliin. Huomioimme kaikki hakemukset. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työt alkavat heti oikeiden asentajien löydyttyä, joten ole nopea!

Asiakkaamme Konehuolto Toppinen Oy:n toiveesta kaikki työpaikkaa koskevat yhteydenotot Smile Henkilöstöpalveluiden Markus Muurisen kautta, kiitos!

Yhteystiedot:
Markus Muurinen
0447050894
markus.muurinen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa