Huoltoasentaja

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle osa-aikaista huoltoasentajaa kenttähuoltoon ja korjaamon tehtäviin. Työ pitää sisällään esimerkiksi trukkien ja muiden työkoneiden huoltoa ja korjaamista.

Tällä hetkellä tarve on noin 1 - 2 työpäivälle viikossa, mutta jatkossa tarve on hyvin todennäköisesti täysille työtunneille.

Toivomme hakijoilta:

- aiempaa kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä

- hyvää asiakaspalvelutaitoa

- vastuullista asioiden hoitamista ja organisointikykyä

- oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- englanninkielen hallinta ja atk-ohjelmistojen taidot ovat plussaa

Tarjoamme:

- haasteellisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä

- työkalut työsi toteuttamiseen

- innostavan ja hyvän työyhteisön

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

tai soita / lähetä sähköpostia Jani Raatikainen p.050 337 7959, jani.raatikainen@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa