Myyntipäällikkö

Etsimme myyntipäällikköä perintiselle ja menestyksekkäälle yritysalan ammattilehdelle niin lehti- kuin verkkosivujen ilmoitusmyyntiin yrityksille. Asiakkaat koostuvat eri aloista ja saat käyttöösi "vanhaa" asiakaskantaa ja hankit myös uutta.

Työssä menestyminen vaatii hyviä kommunikointitaitoja ja  kiinnostusta alueen talouselämään, luovuutta ja kykyä kuunnella sekä tarjota ratkaisuja yritysten mainontaan, näkyvyyteen ja brandin rakentamiseen. Saat tueksesi vahvan osaavan asiantuntijajoukon. Sinulla on kykyä ja aitoa halua toimia yritysmyynnin puolella B to B -maailmassa päivittäisissä kontakteissa toimitusjohtajien, markkinoinnista päättävien yms. asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja uraasi. Tarjoamme valtavan määrän potentiaalisia kontakteja, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit ja näköalapaikan alueen talouselämän suureen verkostoon.

Kyseessä on suorarekrytointi, jonka hoitaa Smile Turku. Lisätiedot arkisin klo 8-9 Juha Oksanen, p. 0400 946007. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan kuluessa.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa