Yrittäjä Autonhoitotuotteille

Myynnissä on pitkään toiminut autopesu-alan yrityksen osa, joka myy autonhoitotuotteita yrityksille.

Asiakkaamme etsii aktiivista ja tuloksenhakuista yrittäjää jo olemassa olevalle toiminnalleen. Tällä hetkellä myyntialueena toimii Varsinais-Suomi, mutta toiminta on myös siirrettävissä.

Yrittäjälle myydään auto, jossa takalaitanostin, lämmitys (myös tavaratilaan), webasto ja hyllyt, jotka ovat varta vasten suunniteltu. Tehtävään annetaan perehdytys, tuki ja vanha asiakaskanta, jotka antaa hyvät valmiudet menestyä yrittäjän roolissa autonhoitotuotteiden parissa.

Tässä tulevalle yrittäjälle oiva mahdollisuus oman edustusliikkeen omistukseen, jolla on jo vankka asiakaskunta ja vakaa talouspohja. Liiketoiminta on tällä hetkellä tuloksellista ja potentiaali kasvuun on tehtävissä. Tueksi saat ammattitaitoisen ja motivoivan organisaation tuen, joka siivittää yrittäjä urasi lentoon.

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Markus Muurinen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
044 705 0894
markus.muurinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä. Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa