Vastaanottovirkailija Mesikämmeneen (Haku päättynyt)

Be like Panda - Tule Ähtäriin!

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto ja se avattiin jo vuonna 1973. Siellä asustaa noin 60 eri eläinlajia, joista ehdottomasti tunnetuimpia ovat ihanat jättiläispandat, jotka saapuivat sinne Kiinasta pari vuotta sitten. Pandojen myötä Ähtäristä kuoriutui kehittyvä matkailualue, jonka sydän on legendaarinen hotelli Mesikämmen ympäristöineen.

Hotelli Mesikämmen hakee nyt vastaanottovirkalijoita kesäksi. Töiden aloitus on sovittavissa toukokuun puolivälin ja kesäkuun alun välille ja pesti kestää elokuun loppupuolelle. Kohtuuhintainen majoitus löytyy tarvittaessa lähialueelta.

Mesikämmenessä on yhteensä 101 huonetta, joista superior-huonetta, kaksi huoneistoa, kolme panoraamahuonetta sekä inva-/allergiahuoneita. Osassa huoneista mahdollisuus lisävuoteisiin, joten vilinää ja viiksiä  hotellissa riittää, etenkin kesäsesongin aikaan.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanotosta ja Opera-järjestelmästä, laita hakemusta tulemaan:

http://smile2.likeit.fi/apply/117449867

Ähtäriin työllistyt Eezyn kautta. Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee työntekijöiden arjesta sujuvaa työelämän eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluita tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Hae työpaikkaa