Vuoropäällikkö, Töölönranta, NoHo Partners

Vuoropäälliköksi upeaan Töölönrantaan!

Töölönranta on tyylikäs kohtauspaikka Töölönlahden rannassa aivan Suomen Kansallisoopperan vieressä. Monipuoliselta Ála Carte listalta löytyy tasokkaita annoksia jokaiseen makuun. Valoisa ravintolasali, viihtyisä takkabaari sekä Linnunlaulu- ja Olympia-kabinetit tarjoavat ympäri vuoden loistavat puitteet illallisiin, juhliin ja kokouksiin.

Haemme reippaita ja hyvän asenteen omaavia vuoropäälliköitä Töölönrannan kesäsesonkiin salipuolen tehtäviin. Vuoropäällikkönä olet läsnä ja osana asiakkaiden kokemusta. Johdat omalla esimerkilläsi ja osaat antaa palautetta sekä kannustaa tiimiäsi. Olet positiivinen ja hyvä tuulesi tarttuu myös muihin!

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Työvuoroja on tarjolla kokoaikaisesti touko-kesäkuussa ja vaihtelevasti käytettävyytesi mukaan heinä-elokuussa. Mahdollisuus jatkaa töitä osa-aikaisesti myös kesän jälkeen.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • sitoutumista ja paineensietokykyä

Työt alkavat toukokuussa 2020. Huomioithan, että vappuna ja äitienpäivänä tarjoillaan menukokonaisuus.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet tehtävät täytetään hyvissä ajoin sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:


Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne.manninen@eezy.fi

Hae työpaikkaa