Kokki, Salutorget, NoHo Partners

Kokiksi Salutorgetiin!

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa voi viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

Kun kesä saapuu Helsinkiin, avautuu Salutorgetin baarin terassi iloiselle Esplanadille. Siellä voi nauttia kiireettömästä kesälounaasta tai vilvoittavasta juomasta kukkatorin värikästä vilskettä seuraten, keskellä monia upeita kesätapahtumia. Salutorgetin terassilta pääsee seuraamaan aitiopaikalta Helsingin parhaita puolia; kauppatorin vilinää ja sataman sykettä.

Etsimme nyt Salutorgetin kokkia osa-aikaiseen työsuhteeseen keskimäärin 90h/3 vkoa tuntimäärällä. Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta ja mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä myös viikonloppuisin. Haemme ammattitaitoista, innovatiivista ja omasta työstään kiinnostunutta ammattilaista vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä
  • hygieniapassia
  • innovatiivistä ja reipasta työotetta

Salutorget tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön ja NoHon henkilöstöetujen lisäksi mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian, sillä avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian. Huomioithan, että ravintola on suljettuna remontin ajan viikot 8-10.

Lisätiedot & kyselyt:

Toni Tuovinen
Keittiöpäällikkö
p. 040 532 0590
toni.tuovinen@ravintola.fi

Hae työpaikkaa