Asiakaspalvelukoordinaattori kumiteollisuuteen

Etsimme nyt ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA asiakkaallemme FP Finnprofilesille Sastamalan toimipisteeseemme.

Asiakaspalvelukoordinaattorina tehtäväsi on vastaanottaa ja kirjata tilauksia asiakkailtamme ja myyjiltämme. Ohjaat tilaukset valmistukseen ja teet tiivistä yhteistyötä tuotantomme kanssa toimitusaikojen varmistamiseksi. Tehtäviisi kuuluvat luonnollisesti tilausvahvistusten laatiminen ja toimitusaikojen vahvistaminen sekä asiakkaiden tiedusteluihin ja selvityspyyntöihin vastaaminen. Pidät tiiviisti yhteyttä asiakkaidemme kanssa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Avustat myös myyntiämme tarjouspyynnöissä ja sopimusten ylläpidossa sekä tuotehallintaamme tuotenimikkeiden ajan tasaisuuden varmistamisessa. Työskentelyvälineesi ovat ensisijaisesti Microsoft 365 ja Visma Nova (ERP).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa työkokemus- ja koulutustaustaa sekä ennen kaikkea avointa ja positiivista asennetta. Arvostamme myös aktiivista ja aikaansaavaa työotetta, sillä tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, rohkeutta ja huolellisuutta. Kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä katsotaan eduksi. Viet työtä itsenäisesti, mutta yhteistyötä edistävästi eteenpäin. Tässä roolissa toimit tiiviisti yhteistyössä koko organisaatiomme rajapintojen kanssa ja olet omalla panoksellasi vaikuttamassa päivittäisen työn vauhdittamiseen. Et kavahda rutiineja ja huomaat pienet yksityiskohdat osana isompaa kokonaisuutta. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen vaalien työn laadukkuutta. Haluat olla tuottamassa ensiluokkaista asiakaspalvelua FP Finnprofilesin asiakkaille ja tartut rohkeasti asiakkaiden kimuranttienkin kysymysten selvittämiseen. Sinulla on sujuva englannin kielen taito niin suullisesti kun kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan tehtävän osana kehittyvää organisaatiota sekä yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan henkilöstön tuen. Työ on kokoaikainen arkityö toimistotyöajoilla ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Voima/Eezyn kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Jasmin Jokinen, p. 050 515 0708.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja valinta tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa