Työnjohtaja, Logistiikka

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy etsii pitkäaikaiselle asiakkaalleen, Piikkio Works Oy:lle, logistiikan työnjohtajaa tavaran vastaanottoon, Piikkiöön.

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkiö Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Käytössä on SAP-järjestelmä, joka on tärkeä koko tuotannon kannalta. Alaisia on noin 10 henkeä ja tuotantomalli on hyvin nykyaikainen LEAN-tyyppinen linjasto.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja kokemus työnjohtamisesta on eduksi. LEAN ymmärrys auttaa hahmottamaan tuotantoa ja IT-taidot ovat oleellisia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Edellytämme:

- Logistiikka-alan koulutus tai muut tehtävää tukeva
- Työnjohtokokemusta
- LEAN ymmärrystä
- Positiivista otetta työntekoon

Tarjoamme:

- Vakituisen työsuhteen laivateollisuudessa
- Hyvän työpaikan
- Pitkä tilauskanta
- Uudet tuotantotilat ja nykyaikaisen toimintamallin

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemuslomake pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Muurinen, p. +35844 7050 894 email markus.muurinen@eezy.fi

Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa