Palvelukoordinaattori

Etsimme nyt osa-aikaista PALVELUKOORDINAATTORIA asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle Hämeenlinnan toimipisteelle (etuna mahdollisuus käydä myös Lahden seudulla).

Palvelukoordinaattorina tehtävänäsi on olla kiinteistöpalvelujen tuotannon tukena avustaen erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Pidät huolta muun muassa siitä, että avainten hallinta on hanskassa ja autopaikkojen vuokrasopimukset ovat ajan tasalla. Kohtaat asiakkaita kasvotusten, sähköisesti tai puhelimitse välittyen iloinen asiakaspalveluasenteesi.

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa? Olet myös taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa rukkasiasi putoamaan? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

Mikäli vastaus edellä mainittuihin kysymyksiin on kyllä ja takuuna osaamisestasi on esimerkiksi kaupallisen alan koulutus ja cv:ssä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla vaihtelevasti. Haemme myös Lahden seudulle, joten suuri etu, jos pysyt tarvittaessa työskentelemään myös Lahden toimipisteella.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

tai lähetä CV osoitteeseen jukka@voima.info

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Liimatta, p. 044 496 0964, jukka@voima.info

www.eezygroup.fi

www.smilepalvelut.fi

www.vmp.fi

 

 

Hae työpaikkaa