Pintakäsittelijä

RD Group Oy omistaa metalliyhtiöt Ratesteelin, Debomixin ja RD Technology Centerin.  Konserni työllistää 120 ihmistä neljällä tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group Oy:n asiakkaita ovat mm. Ponsse ja Normet.

RDTC (RD Technology Center Oy) on vuonna 2013 perustettu yhteisyritys, jonka perustajina olivat Ratesteel Oy, Debomix Oy ja muutamat yksityishenkilöt. RDTC:n liikeideana on tuoda uutta järjestelmätoimittajaosaamista tarjoamalla mm. kokoonpanoon ja pulverimaalaukseen liittyviä palveluja. Yritys on kasvanut Vieremän aktiivisesta yritysyhteistyöympäristöstä kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Vahva yritysyhteistyö alueen toimijoiden kanssa mahdollistaa nopean ja joustavan toimintatavan. https://www.rdtc.fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme RD Technology Center Oy:lle PINTAKÄSITTELIJÖITÄ Vieremälle. Tässä työssä pääset osaksi nuorta sekä vahvasti kasvavaa organisaatiota sekä kehittämään omaa ammatillista osaamista.


Työtehtävät: 
Työtehtävät sisältävät monipuolisia pintakäsittelyalan tehtäviä:

- Pääasiassa tuotteiden ripustaminen, peseminen ja suojaaminen 
- Raepuhallus
- Purku linjasta
- Paikkamaalaaminen

Pienimuotoiset kokoonpanotehtävät sekä maalauslinjaston huoltotoimet voivat myös kuulua työnkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta asennetta työhön. Alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksi katsotaan aiempi kokemus maalaus/pintakäsittelyalan tehtävistä. Jos olet alasta kiinnostunut ja kehityshaluinen niin mahdollisuutena on myös oppisopimuskoulutus pintakäsittelijäksi.


Odotamme
hakijalta
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Kokemusta linjamaisesta työskentelystä
- Motivoitunutta asennetta työhön

Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Työssäsi toimit tiiviisti yhteistyössä kollegoidesi ja esimiehesi kanssa.

 
Tarjoamme
Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakaavaraisessa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan työntekijän löydyttyä.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smile Henkilöstöpalveluiden rekrytointiasiantuntijat. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan ollessa käynnissä, joten toimi nopeasti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Nuutinen /Smile Henkilöstöpalvelut Iisalmi, 040 055 2832, olli-matti.nuutinen@smilepalvelut.fi sekä Mari Svensk/Smile Henkilöstöpalvelut Iisalmi, 040 689 0229, mari.svensk@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Hae työpaikkaa