Wake up ja vesille, ilon kautta!

27.06.2019 | Ajankohtaista

Mitä saadaan, kun yhdistetään nuori yrittäjyys, kova työnteko ja vesiurheilu? Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen vesiurheilukeskus, tietenkin! EPOP-Wake on innovatiivinen, vesiurheiluun keskittynyt yritys Seinäjoen Tanelinrannassa.

Lammen rannalla sijaitsevan yrityksen tarjoamat kaksi pääaktiviteettia ovat kaapelivesihiihto eli wakeboarding ja SUP-lautailu, hauskat ja haastavat vesiurheilulajit! Kaapelilla voi vesilautailla wakeboardilla, harrastaa vesihiihtoa suksilla tai kikkailla polvilaudalla. Kokeile myös hurjaa vesiskeittiä tai haasta itsesi veteen sijoitetuista hyppyreistä ponnistaen! EPOP-Wakella pääset kokeilemaan myös kesän kuumimpia uutuksia, kuten SUP-joogaa.

EPOP-Waken perustajat, 20- ja 21-vuotiaat Elmo Saikkonen ja Emil Viitala kertovat, että yritys sai alkunsa kaverin saunan lauteilta. Eteläpohjalaiset kaverukset olivat käyneet Ylöjärven vesiurheilukeskuksessa ja vierailun jäljiltä jääneet pohtimaan, miksei kotikonnuilla toimisi vastaava konsepti. Siitä se sitten lähti.

Saikkosen ja Viitalan lasketteluharrastus, sekä palava into vesiurheilulajeja kohtaan sopivat keskuksen perustamiseen kuin nenä päähän. ”Ajateltiin, että tämä olisi juuri se paikka mistä nuoret tykkää päivitellä somea, kun paikka on trendikäs ja meininki rento. Etelä-Pohjanmaalla on kyllä paljon vesistöjä, joissa porukka kesäpäivinä vesiurheilee, mutta jokaisella ei ole varaa ostaa omaa venettä, mökkiä tai varusteita. Tämä oli yksi niistä isoista syistä miksi halusimme tuoda kaikille mahdollisuuden päästä viettämään kesäpäivät vesillä, ennenkaikkea meillä.” EPOP-Waken perustajat summaavat.

Työnteon, nuoren yrittäjyyden ja liikunnan tukemiseksi Smile ja EPOP-Wake järjestävät #positiivisinhyppy-skaban Instagramissa – loggaa itsesi Instaan ja pysy kuulolla!

Etelä-Pohjanmaalla vesiurheilun lisäksi tarjolla myös duuneja!