Smile kehittää palveluitaan – Juuso Puustinen aloitti 1.9.2017 yhteyspäällikkönä Smilen HoReCa -toimialan valtakunnallisissa asiakkuuksissa

05.09.2017 | HoReCa

Smile Henkilöstöpalvelut 5.9.2017
Tiedote Smilen HoReCa-alan työntekijöille

Smile kehittää palveluitaan – Juuso Puustinen aloitti 1.9.2017 yhteyspäällikkönä Smilen HoReCa -toimialan valtakunnallisissa asiakkuuksissa

Smile kehittää palveluitaan. Juuso Puustinen aloitti 1.9.2017 yhteyspäällikkönä vastaten Smilen HoReCa –toimialan valtakunnallisista asiakkuuksista ja niiden toiminnan kehittymisestä.

Aiemmin Juuso on työskennellyt Smilellä vuosina 2015 ja 2016 oman päätyönsä, ravintolapäällikkön tehtävien ohella. Tehtävänään hänellä oli toimia Smilen alueellisena henkilöstöpäällikkönä Jyväskylässä.

 

Juuso aloittaa Smilellä uudestaan täysin uudessa yhteyspäällikön tehtävässä. Tehtävän tarkoituksena on parantaa palvelumme laatua, kehittää toimintaa valtakunnallisten asiakkaidemme kanssa ja helpottaa työntekijöidemme sekä Smilen välistä yhteydenpitoa.

 

Juuson aiempi työhistoria ja vankka ravintola-alan kokemus niin suorittavan, kuin myös pitkän esimiestyöskentelyn osalta antavat Smilelle vahvat valmiudet lähteä kehittämään toimintaa ja palvelemaan työntekijöitämme paremmin valtakunnallisissa asiakkuuksissa.

 

Juuso siirtyy Smilelle Restamaxin Jyväskylän Passion Food & Baarin sekä Ale Pupin ravintolapäällikön tehtävistä.

Juuso tulee johtamaan tiimiä, johon liittyvät myös Smilellä jo aiemmin palkka- ja taloushallinnossa työskennelleet Joanna Virtanen sekä Emma Kuusinen.

 

Uskomme Smilellä vahvasti siihen, että Juuson mukaantulon myötä pystymme vastaamaan työntekijöidemme tarpeisiin entistä tehokkaammin ja varmemmin sekä kehittämään mm. lisätyövuorojen tarjontaa ja työpaikkojen löytämistä työntekijöillemme. Myös yhteydenpito helpottuu huomattavasti.

 

Juuso vastaa tehtävistään Smilen HoReCa –toimialan toimialajohtaja Jimi Helinille ja tekee tiivistä yhteistyötä Smilen alue- ja henkilöstökonsulttien kanssa, varmistaen paikallisen tuen onnistumisen työntekijöillemme.

 

LISÄTIETOA

Jimi Helin
Toimialajohtaja, Smile HoReCa 040 526 4840 jimi@smilepalvelut.fi

Juuso Puustinen
Yhteyspäällikkö, Smile HoReCa PRO-asiakkuudet 045 633 5901
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi

 

www.smilepalvelut.fi