Smile ilon kautta Urheilugaalan kumppaniksi: Smile tarjoaa naisten jääkiekon MM-kisojen vapaaehtoisille gaalaelämyksen

03.05.2019 | Ajankohtaista

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj ja Urheilugaala aloittavat monivuotisen yhteistyön. Smile oli myös naisten jääkiekon MM-kisojen yhteiskumppani, ja tarjoaakin kisojen 350 vapaaehtoiselle yhteisen elämyksen ensi vuoden Urheilugaalassa. Gaalan vierailijakokemukseen kiinnitetään myös entistä enemmän huomiota Smilen kouluttaessa koko Urheilugaalan asiakaspalvelu- ja vapaaehtoistiimin Ilon kautta -asenteeseen.

 

Kuvassa jääkiekon naisten MM-kisojen päivän vaparin palkitseminen, kuvassa vasemmalta Tea Tuovinen, palkittava vapari Liisa Luonua, maskotit Finkey ja Pinkey. Kuvaaja: Mika Kylmäniemi.

 

Smilellä on käynnissä liikunnan ja hyvinvoinnin vuosi, ja yhteistyö tulee näkymään Smilen toiminnassa, markkinoinnissa ja henkilöstöaktivoinneissa läpi vuoden. Smile korostaa liikunnan tärkeyttä myös omille työntekijöilleen; hyvinvoivat työntekijät välittävät iloa Smilen asiakkaille asti.

Vapaaehtoisten tekemä työ on olennainen osa urheilutapahtumien järjestämistä, ja Smile ja Urheilugaala haluavat yhdessä korostaa vapaaehtoistiimien tärkeyttä. Smile haluaakin  palkita juuri päättyneiden jääkiekon naisten MM-kisojen koko vapaaehtoisjoukon tarjoamalla heille oman Smile-katsomonosan Urheilugaalasta. Smilen osaaminen näkyy Gaalassa myös Urheilugaala-tiimin ja vapaaehtoisjoukon kouluttamisessa iloiseen asiakaspalveluun.

”Positiiviset ja iloiset tapahtumatyöntekijät ovat avainasemassa tapahtuman kävijäkokemuksessa. Urheilugaala panostaa tähän entistä vahvemmin koko tiimin voimin Smilen tukemana. Lisäksi on erityisen upeaa tarjota Smilen kanssa Urheilugaala-elämys kaikille naisten jääkiekon MM-kisojen vapaaehtoisille. Ilman vapaaehtoisia ei urheilun suurtapahtumia järjestetä, ja haluamme palkita heitä ja korostaa vapareiden tekemän työn tärkeyttä”, sanoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

 

Kuvassa Smilen henkilöstöä. Kuvaaja: Jonathan Melartin

 

”Smilen tehtävä on tuoda iloa työhön ja lisätä positiivisuutta. Kaikki työ on arvokasta ja haluamme naisten jääkiekon MM-kisojen sekä Urheilugaalan yhteistyökumppanina olla mukana muistamassa vapaaehtoisten posiitivisesti tekemää työtä”, Smilen viestintäjohtaja Hanna Lehto kertoo.

 

Lisätiedot:

Riia Martinoja
Urheilugaalan pääsihteeri
040 5551597, riia.martinoja@starsquad.fi

Hanna Lehto
Viestintäjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
044 0696983, hanna.lehto@smilepalvelut.fi

 

– – – –

 

Katso Smilen avoimet työpaikat tästä!