Smile Henkilöstöpalvelut kouluttaa HÄTÄENSIAPUA Kuopiossa 27.3.2017 alkaen!

04.03.2017 | Yleinen

Smile Henkilöstöpalvelut järjestää hätäensiapu -koulutuksen Kuopiossa keväällä!

Käynnistämme Smile Henkilöstöpalvelut -konsernin henkilöstöllemme sekä yhteistyökumppaneillemme veloituksettoman Hätäensiapu koulutuksen 27.3.2017 (vko 13) alkaen Kuopiossa.
Koulutuspaikkana toimii ravintola Passion Night Club.
Koulutus toteutetaan yhteistyössä Ensihoitajan tutkinto-ohjelma opiskelijat Savonia AMK:n ja Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Smile Hätäensiapu koulutukset Kuopiossa 2017

Hankkeen tarkoituksena on saada kaikille osallistujille valmius toimia erilaisissa, mahdollisesti työ- ja vapaa-ajan ympäristössä vastaan tulevissa, ensiaputilanteissa. Koulutuksen sisältö on suunniteltu ensisijaisesti ravintolan työympäristöön. Koulutuksessa käydään läpi mm. kolmioliinan, painesiteen ja defibrilointilaitteen käyttö sekä harjoitellaan esimerkiksi hätäilmoituksen teon ja elvytyksen perusperiaatteet.

KOULUTUKSEN KESTO:

Koulutuksen kesto on 2 x 4h ja se toteutetaan kahden iltapäivän koulutuksena.
1. päivä ja 2. päivä ovat sisällöltään identtiset, joten jos tulee poissaoloja niin voit käydä ”rästimässä” toisena ajankohtana puuttuvan päivän, mikäli kurssiryhmissä on tilaa ja näin saavuttaa vaadittavan ensiapuosaamisen.

 

ILMOITTAUTUMISET JA INFO:

Ilmoittautumiset tapahtuvat Smilen Sami Hodjulle 044 501 0269 tekstiviestillä (nimi, sotu ja valitsemasi koulutusryhmä/ajankohta). Kurssilaisille jaetaan todistukset osallistumisesta ja ravintoloille annetaan todistus, jossa on mainittuna osallistujat sekä lyhyt kuvaus kurssin sisällöstä (hyvä lisä omavalvontaa varten). Koulutus on SMILELÄISILLE veloitukseton.

 

KOULUTUKSEN AJANKOHDAT:

Koulutus on SMILELÄISILLE veloitukseton ja alta näet koulutuspäivät:

 

 

  • 7. Ryhmä (EXTRA jos on tarvetta)
    24.-25.4. klo 14.00-18.00

Tervetuloa, muista ilmoittautua nyt!

www.smilepalvelut.fi

Mikäli et ole smileläinen tai yhteistyökumppani, ja haluat osallistua koulutukseen – kysy rohkeasti tarjousta ville@smilepalvelut.fi osoitteesta!