SMILE HENKILÖSTÖPALVELUT JA TELIA ST HOCKEY 2019 -KIERTUE ALOITTAA LAAJAMITTAISEN YHTEISTYÖN.

06.02.2019 | Ajankohtaista

Tiedote 6.2.2019

Vuosittain järjestettävä Telia St Hockey Tour on sopinut pääyhteistyökumppanuustason yhteistyöstä SMILE Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa ravintola-alalla toimineessa yhtiössä. Smilellä on nykyään yli 1100 asiakasta ja lähes 10 000 työntekijää.

Järjestyksessään kuudettatoista Telia St Hockey Tour Suomen Mestaruutta tavoittelee tänäkin vuonna yli 200 joukkuetta ja noin 4000 pelaajaa eri puolilta Suomea. Ensimmäisen kerran valtakunnallinen St Hockey SM-kiertue toteutettiin jo vuonna 2004.

Perinteiseen tapaan Telia St Hockey -kiertue kiertää kesän aikana ympäri Suomea ja huipentuu elokuussa Helsingissä Narinkkatorilla järjestettävään finaalitapahtumaan 2.-3.8.. Kiertuepaikkakunnat ovat: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Kuopio, Lappeenranta ja Pori.

Smile Henkilöstöpalvelut on laajasti mukana kesän tapahtumissa ja yhteistyön ytimessä ovat Smile ilon lähettiläät. Smile ilon lähettiläät työskentelevät kiertueen tapahtumissa yhteistyökumppaneiden pisteillä ja vastaavat yleisön viihtyvyydestä.

”Toivotamme Smile Henkilöstöpalvelut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Telia St Hockey – kiertueelle. On hienoa saada laadukas suomalainen henkilöstöpalveluyritys kumppaniksemme. Smile ilon lähettiläät tuovat omalla panoksellaan erinomaisen lisän kiertueelle ja täydentävät tapahtumien kuluttajakokemusta. Smile ilon lähettiläät tulevat näkymään siis vahvasti kiertueen tapahtumissa sekä sosiaalisen median kanavissa.” – Tedy Salutskij, Street Games Oy

”Meillä on suuri ilo ja kunnia olla osana Telia St Hockey Touria! Telia St Hockey Tour on meidän näköisemme tapahtuma, hyvää fiilistä ja positiivisuutta. Mahtava olla mukana siellä missä tapahtuu ja missä ihmiset kohtaavat, siellä on mahdollista työn ja tekijänkin kohdata! Ilon kautta kohti kesää!” – Sami Asikainen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj

Vuosittain järjestettävä Telia St Hockey Tour on sopinut pääyhteistyökumppanuustason yhteistyöstä Smilen kanssa.

 

Street Hockey sopii kaikille

Katulätkä on matalankynnyksen joukkuepeli, joka vetää puoleensa kaiken ikäisiä pelaajia ja yleisöä. Turnauksissa kentällä on totuttu näkemään samanaikaisesti niin huippu-urheilijoita, puulaakipelaajia kuin penkkiurheilijoita ja muiden lajien osaajia.

St Hockey SM -kiertueella pelataan miesten ja naisten sarjoja. Voidakseen osallistua katulätkäpeleihin pelaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Pelivälineenä on virallinen oranssi Street Hockey -pallo. Pallon halkaisija on noin 7 cm ja sen paino on noin 80 g.