Smile Henkilöstöpalvelut 2019 jääkiekon naisten MM-kisojen kotimainen yhteistyökumppani.

03.04.2019 | Ajankohtaista

Smile Henkilöstöpalvelut on yhteistyökumppanina 2019 jääkiekon naisten MM-kisoissa, jotka pelataan Espoon Metro Areenalla 4.4.2019-14.4.2019. Suomessa järjestetyt jääkiekon MM-kisat ovat olleet onnistuneita ja samaa odotetaan torstaina alkavilta naisten MM-kisoilta.

 

Suomalaisen yhteiskunnan tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus ovat arvoja, joita Smile haluaa olla Jääkiekkoliiton rinnalla viemässä eteenpäin” Smilen toimitusjohtaja Sami Asikainen

 

Smile haluaa olla tukemassa yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti urheilumaailmaa. Naisten jääkiekko on arvoturnaustasolla huippu-urheilua ja ansaitsee jakamattoman tunnustuksen. Ammattilaisuuden toteutuminen ei ole aina itsestäänselvää naisten urheilun puolella. Smile haluaa olla edistämässä työelämää ja työuriamyös urheilijoille. Huipputyöstä on saatava huipputunnustus. Vuokratyö on joustava tapa yhdistää urheilu ja työ vuokratyön mahdollistaessa työn tekemisen omien aikataulujen mukaisesti.

 

Jääkiekkoliiton arvot, kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu, sopivat Smilen arvomaailmaan. ”Naisten jääkiekon MM-kisojen järjestäminen Suomessa on mahtava asia ja keino edistää suomalaisen jääkiekon ja naisten jääkiekon tunnettuutta”,Smilen toimitusjohtaja Sami Asikainen kertoo. ”Suomalaisen yhteiskunnan tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus ovat arvoja, joita Smile haluaa olla Jääkiekkoliiton rinnalla viemässä eteenpäin”, hän lopettaa.

 

Ilon kautta kisoihin!

 

Otteluohjelman näet täältä!

 

– – –

 

Tsekkaa Smilen avoimet työpaikat!

Ilon kautta töihin.