Smile Henkilöstöpalvelujen ja VMP:n yhdistyminen on toteutunut

23.08.2019 | Ajankohtaista

Olemme yhdistyneet!

Smilen ja VMP:n yhdistyminen on nyt virallista, kun kauppa on tänään viety päätökseen. Smile on nyt osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja vuonna 2018 sen yhteenlaskettu liikevaihto ylitti 250 milj. euroa.

Yhdistyminen luo alalle uuden suunnannäyttäjän. Yhdistyneellä yhtiöllä on laaja palveluvalikoima henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin, organisaation kehittämiseen ja itsensätyöllistämiseen sekä koko Suomen kattava verkosto omien ja franchise-toimipisteiden kautta ja suurempi osaajien joukko, joka palvelee asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Työntekijöille yhdistynyt yhtiö pystyy tarjoamaan laajemmat työmahdollisuudet ja enemmän vaihtoehtoja, ollen näin houkuttelevampi työnantaja.

Työntekijänä, asiakkaana tai yhteistyökumppaninamme teidän ei tarvitse tehdä mitään muutoksia. Yhteyshenkilönne ja heidän yhteystietonsa säilyvät ennallaan, samoin työ- ja asiakassopimukset. Tulevaisuuden suunnitelmista tiedotetaan syksyn aikana, pysy kuulolla!

”On hienoa että pääsemme nyt aloittamaan työskentelyn yhdessä uutena yhtiönä. Uskon että pystymme tarjoamaan yhä enemmän lisäarvoa asiakkaillemme kun yhdistämme kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä ja muodostamme suomalaiseen työelämään uuden toimijan. Uskomattoman hienoa päästä rakentamaan toimialan tulevaisuutta ja uudistamaan suomalaista työelämää yhtiön johdossa,” yhtiön toimitusjohtaja Sami Asikainen kertoo.

Nyt lähdemme yhdessä rakentamaan tulevaisuuden työelämää!

 

Lisätietoa yhdistymisestä voit lukea Smilen ja VMP:n yhdistymisen sivuilta sekä VMP:n nettisivuilta.

 

Lisätiedot

Sami Asikainen
Toimitusjohtaja
sami.asikainen@smilepalvelut.fi
040 700 9915

Hannu Nyman
Talousjohtaja
hannu.nyman@vmp.fi
050 306 9913