Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut voimakkaasti kasvavien Job Service Two Oy:n ja Job Service Three Oy:n osakekannat

28.05.2018 | Yleinen

Restamax Oyj:n tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut Job Services Finland Oy:n tytäryhtiöiden Job Services Two Oy:n ja Job Services Three Oy:n osakekannat. Ostettavat yhtiöt ovat voimakkaassa kasvussa ja toimivat pääkaupunkiseudulla. Yhtiöt ovat keskittyneet palvelemaan erityisesti rakentamisen, mutta myös teollisuuden asiakkaita.

Yritysoston myötä Job Service Two Oy ja Job Service Three Oy siirtyvät osaksi Smilea 1.6.2018 alkaen. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuodelta 2017 oli noin 3,2 M€ ja liiketulos oli noin 0,2 M€. Henkilöstöä yhtiöllä oli vuoden 2017 lopussa noin 150. Luvut ovat tilintarkastamattomia.

”Job Service on kasvanut nopeasti erityisesti rakentamisen, mutta myös teollisuuden henkilöstövuokrauspalveluiden tarjoajaksi pääkaupunkiseudulla. Kaupan myötä saamme uutta osaamista, hyviä asiakassuhteita ja työntekijöitä sekä vahvistamme läsnäoloamme pääkaupunkiseudun kasvavalla markkinalla. Yhdessä olemme vieläkin vahvempia”, kommentoi Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.

”Kasvutarinamme jatkuu jatkossa osana Smileä ja on hieno päästä osaksi valtakunnallista menestyvää organisaatiota. Toteutunut kauppa on luonteva jatko viime vuonna toteuttamallemme Job Service One Oy:n myynnille”, toteaa Job Servicen Marko Pihlajamäki.

Job Servicen kaikki työntekijät jatkavat Smilen palveluksessa.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. Restamax on ilmoittanut 15.3.2018 selvittävänsä Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Lisätietoja:
Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy, puh. + 358 40 700 9915

Lisätietoa STT Infosta: https://www.sttinfo.fi/tiedote/smile-henkilostopalvelut-oy-on-ostanut-voimakkaasti-kasvavien-job-service-two-oyn-ja-job-service-three-oyn-osakekannat?publisherId=20972098&releaseId=68162154