Kuorma-autonkuljettajaksi RekryKoulutuksella

20.12.2018 | Ajankohtaista

Tunnetko vetoa suuriin autoihin? Saako bensantuoksu veresi virtaamaan vauhdikkaasti? Omistatko B-kortin ja nuhteettoman ajohistorian?

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj järjestää yhdessä Viamaster Oy:n ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa kuorma-autonkuljettajan RekryKoulutuksen, jonka tavoitteena on työllistää opiskelijat koulutuksen päätyttyä Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kautta harjoitteluyrityksiinsä Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy:n tai Lempäälän Autokuljetus Oy:n. 

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on ollut B-ajo-oikeus jo useamman vuoden ajan ja ovat vähintään 21 vuotta. Heillä on hyvä suomen kielen osaaminen ja nuhteeton, ammattiliikenteeseen soveltuva tausta. Hakijoilta odotetaan työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen, valmiutta työskentelyyn kiireen alla sekä eri vuorokauden aikoina, huolellisuutta ja kärsivällisyyttä. Hakijan tulee sitoutua koulutukseen ja hänellä tulee olla aito halu työllistyä alalle. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys.

Koulutus kestää 100 ja päivää ja tuosta ajasta n. 70% on työssäoppimista. Hakuaika päättyy 8.1.2019, minkä jälkeen haastattelut järjestetään 17.-18.1.2019. Itse koulutus alkaa 21.1.2019.

Opiskelijalle jää maksettavaksi vain viranomaiskulut.

Kiinnostuitko? Lue lisää koulutuksesta ja jätä hakemuksesi viimeistään 8.1.2019 täältä.

Viamasterin videoiden kautta voit tutustua RekryKoulutukseen:


 

Tsekkaa Smilen kaikki avoimet työpaikat täältä!