Kesätyötutkimus – Smilen Kesätyöntekijät – muista vastata!

18.05.2017 | Yleinen

Hei ja tervetuloa Kesätyötutkimukseen!

 

Smile Henkilöstöpalvelut, jossa työskentelet kesällä, on ilmoittautunut mukaan Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjaan. Lähtiessään kampanjaan mukaan sitouduimme tarjoamaan kesätyöntekijöille – eli myös sinulle – vastuullisen kesätyön periaatteiden mukaisia työpaikkoja.

 

Periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työperehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

 

Yhteistyössä Vastuullinen Kesäduuni 2017 -kampanjan kanssa selvitämme tässä Kesätyötutkimuksessa, miten hyvän kesätyön periaatteet toteutuvat osaltasi. Kerro rohkeasti mielipiteesi siitä, miten olet asiat kokenut, sillä arvostamme palautettasi ja voimme sen perusteella kehittää toimintaamme.

 

Vastaa kyselyyn klikkaamalla linkkiä:

https://response.questback.com/tmediaoy/mcnp7a8apf

 

Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se selaimen osoiteriville hiiren avulla. Kaikkia tutkimuksessa antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä sinua ole mahdollista tunnistaa vastauksistasi. Kyselyyn on mahdollista vastata myös älypuhelimen ja tablet-laitteen kautta.

 

Kyselyn lopussa sinulla on mahdollisuus osallistua 60 euron arvoisen Spotifyn lahjakortin arvontaan.

 

Mukavia hetkiä kesätyöpaikassasi!

 

Ilon kautta töihin,

Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjatiimi
&
Smile Henkilöstöpalveluiden tiimi

www.kesaduuni.org

www.smilepalvelut.fi

 

Vastuullinen kesäduuni