Kesällä luistimet vaihtuivat tossuihin St Hockey Tourilla, ilon kautta!

23.09.2019 | Ajankohtaista

Lämpimät kesäpäivät ovat kaukainen muisto vain ja hallikausi jälleen täydellä teholla käynnissä. Vaikka syksy uusine seikkailuineen ja huippuunsa teroitettuine hokkareineen onkin upeaa aikaa, on menneeseen kesään ja höyryävän kuumaan asvalttiin mukava palata.

 

 

Etenkin, kun retkireppuun kertyi menneeltä kesältä mahtavia muistoja riemukkaasta yhteishengestä, kotimaan kiertelystä ja yhdessä liikkumisesta – roppakaupalla tätä ja ripaus kilpailuhenkeä tarjoili St Hockey Tour yhteistyössä Smilen kanssa. Jännittävät katulätkämatsit pelattiin Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Porissa. Mukana oli niin harrastajia kuin ammattilaispelaajiakin ja oman iloisen lisänsä kiertueelle toivat Smilers-työntekijät, jotka työskentelivät jokaisessa tapahtumassa.

Finaaliturnaus mittelöitiin Helsingin Narinkkatorilla elokuun alussa. Smile-joukkue näytti varsin vahvalta kokoonpanonsa puolesta: mukana joukkueessa oli nimekkäitä pelaajia, kuten Leo Komarov, Julius Honka, Miro Heiskanen, Markus Granlund ja Ville Nieminen. Vaikka kultainen pysti ei irronnutkaan, vaikutti kaikilla olevan varsin hauskaa kaukalon tiukoissa tilanteissa.

 

Kuva: Joonas Kämäräinen, https://www.jatkoaika.co

 

St Hockey Tour on vuodesta 2004 asti järjestetty katulätkän SM-kiertue, joka tarjoaa roppakaupalla hyvää mieltä ja hikiliikuntaa eritasoisille pelaajille, hyväntekeväisyystyötä unohtamatta. Lisää kiertueesta täällä!

Kesän 2019 turnauksia voit fiilistellä jatkoaika.fi-sivustolta, Maikkarin sivuilta sekä nhl.fi-osoitteesta.