Kannusta shampanjaa – Smile pärjää myös jäällä!

08.04.2019 | Ajankohtaista

Työpaikkojen jääkiekon A-sarjan SM-turnaus päättyi Smilen ylivoimaiseen voittoon!

Työpaikkojen jääkiekon A-sarjan SM-turnaus pelattiin 6.4.2019-7.4.2019 Hämeenlinnassa. Smilen tehokas ja peloton joukkue taisteli tiensä aina finaaliin saakka, jossa Valmetin nuori ja ketterä joukkue kaatui luvuin 2- 1. Voittavat yritykset tuottavat voittavat jengit, joka todistettiin viikonlopun turnauksessa!

Smilen joukkueen onnistuminen perustui timanttisiin yksilösuorituksiin, mutta etenkin saumattomaan yhteiseen tekemiseen. Turnausraportin mukaan joukkue oli ylivoimainen läpi turnauksen niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella.

Smilen onnistumisesta jäällä vastasi rautainen joukkue, jossa Tommi Nikkilä hoiti maalivahdin virkaa erinomaisella torjuntaprosentilla. Puolustuksesta huolehtivat Mika ”Roope” Näsman, Jyrki Vuoriaho, Teemu Aalto sekä Jari Korhonen. Hyökkäyspään osaamisesta vastasivat Sami Asikainen, Markku Hämäläinen, Heikki Tyrväinen, Riku Rahikainen, J-P Semi, Mikko Hakkarainen, Mika Kohonen, Mikael Potila ja Joni Rautajoki.

”Henkilökohtaisesti panostettiin täysin vastustajan ykköskentän pimentämiseen. Siinä loistava suoritus ja +1 +/- saldona. Puolustus oli täynnä taitoa ja värkkäsivät pari järkyttävän hienoa maalia, joilla mestaruus joukkueelle irtosi”, Riku Rahikainen summaa turnauksen onnistumisia.

Onnea tuoreille Suomen mestareille!

– – –

Smilen avoimet työpaikat täällä!