Haku alkaa! Kuorma-autonkuljettajaksi RekryKoulutuksella!

28.01.2019 | Ajankohtaista

Mikä RekryKoulutus 

RekryKoulutus on työelämälähtöinen koulutusmuoto, joka toteutetaan yhteistyössä TE-hallinnon, koulutusyhteistyökumppanin ja työnantajan kanssa. Rekrytoivan koulutusohjelman avulla on mahdollista saavuttaa ajantasaisen koulutus ja vakituinen työpaikka! RekryKoulutus mahdollistaa työnhakijoille tilaisuuden kehittää osaamistaan työelämän tarpeita vastaavaksi.

RekryKoulutus lähtee yritysten osaamis- ja rekrytointitarpeista ja tavoitteena on vakituinen työsopimus työnhakijan ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätteeksi.

 

RekryKoulutuksella kuorma-autonkuljettajaksi 

Smile Henkilöstöpalvelut järjestää yhdessä Viamasterin kanssa kuorma-autonkuljettajan pätevyyteen tähtääviä RekryKoulutuksia. Toinen RekryKoulutuksista on Uudellamaalla ja tähän hakuun hakuaika alkaa maanantaina 28.1.2019 ja päättyy perjantaina 15.2.2019. Toinen Rekrykoulutus järjestetään Pirkanmaalla ja hakuaika alkaa perjantaina 1.2.2019 ja loppuu sunnuntaina 24.2.2019. Esivalinnat ja haastattelut järjestetään heti hakujen päätyttyä.

 

Koulutuksen sisältö ja kesto 

Koulutukseen sisältyy C-ajokorttikoulutus, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys sekä kuljetusalalla tarvittavat lupakoulutukset. Koulutuksen kesto on 100 päivää, josta työssäoppimista yhteistyöyrityksissä on vähintään 70 päivää.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä Smile Henkilöstöpalveluiden kautta Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy:hyn ja Lempäälän Autokuljetus Oy:hyn monipuolisiin kuorma-autonkuljettajan tehtäviin, jotka pitävät sisällään muun muassa elintarvikekuljetuksia, nosturilla tapahtuvaa rakennustarvikkeiden jakelua sekä kappaletavarajakelua.

 

Koulutuksen vaatimukset 

Koulutukseen vaaditaan vähintään B-ajokortti, hyvä suomen kielen taito sekä ammattiliikenteeseen soveltuva tausta. Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Lisätiedot 

Lisätietoja koulutuksesta antaa Viamasterin Tuure Säkkinen (tuure.sakkinen@viamaster.fi / 0400 510505).

 

Kiinnostuitko?
Lue lisää koulutuksesta ja jätä hakemuksesi Uudenmaan koulutukseen viimeistään 15.2.2019 täältä!

Pirkanmaan koulutukseen pääset hakemaan täältä, jätä hakemuksesi viimeistään 24.2.2019!