Ei makeaa mahan täydeltä. Paitsi Smilen ravintola-alalla.

08.06.2018 | Yleinen

Iki-ihana henkilöstökonsulttimme Jenni, joka tuntee ravintola-alan kuin omat taskunsa, kommentoi muutamalla sanalla Smileä.

Miksi on lottovoitto kuulua Smile-perheeseen ja mitä tahdomme tarjota partnereillemme? Ilon kautta.

 

 

  1. Miksi sun mielestä Smilelle kannattaa hakea ravintola-alan töihin?

Smilellä on tarjolla valtavasti työtä: töitä työn alla, sekä paljon tekemätöntä työtä. Me tahdomme, että ravintola-alan avoimiin paikkoihin löydetään juuri oikeat tyypit tekijöiksi niin, että kaikilla on töissä hyvä fiilis.
Tarjolla on monipuolisia tehtäviä aina blokkarista ravintolapäällikön pestiin. Myös oman osaamisen kehittäminen ja työuralla eteneminen on kauttamme mahdollista.

 

  1. Miten haluat jokaista hakijaa ja työntekijää kohdella, jotka Smileen tai sinuun ottavat yhteyttä? Mitkä tavallaan ovat tavoitteesi?

Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu on kaiken a ja o. Mulle tärkeää on työskennellä vieraanvaraisesti ja pyrkiä löytämään jokaiselle omaa osaamista vastaavaa työtä.

 

  1. Mitä toivot, että saisit aikaan jokaisen työnhakijan kanssa?

Smile-perhesiteen – pitkäkestoisen ja kehittävän työsuhteen, jossa luottamus pelaa puolin ja toisin. Smileen sitoutuneet uudet smileläiset ovat aina tervetulleita joukkoon!

 

  1. Vapaat terveiset työnhakijoille – ravintola-alan osaajille ympäri Pirkanmaan ja Suomen?

Meillä on duunia tarjolla sekä konkareille, että uusille tulevaisuuden ammattilaisille. Smile!

 

 

Jenniin kannattaa ottaa rohkeesti yhteyttä kaikkiin hotelli-, ravintola- ja catering-alan töihin liittyvissä kysymyksissä:

 

Jenni Borgenström

jenni.borgenstrom@smilepalvelut.fi

050 358 8049