Alina Salo yli esteiden – ilon kautta!

12.07.2019 | Ajankohtaista

Liikunnan ja eritoten nuorten urheilijoiden tukeminen on olennainen osa Smilen toimintaa – urheilu on helppo tapa saada hymy huulille. Vakavissaan, mutta aina ilon kautta urheiluun suhtautuu myös naantalilainen kilparatsastaja Alina Salo.

Alina Salo on 14-vuotias urheilija, jonka tavoitteellista etenemistä kohti kilparatsastajan uraa Smile sponsoroi. Jo 3-vuotiaana ensikosketuksen ratsastukseen saanut Alina kilpailee tällä hetkellä alue- ja kansallisella tasolla yhdellä ponilla ja kahdella hevosella. Alina on valittu Lapsiratsastajien Maajoukkue -ryhmään. Urheilijalupauksen valmennuksesta vastaa Rusko Riding Team -konseptin Aki Ylänne ja Mia Loponen. Myös maajoukkuevalmentaja Adi Von Wettering ja yksityisvalmentaja Sanna Backlund kuuluvat tiiviisti Salon taustajoukkoihin.

Urheilijan viikoittaisiin rutiineihin kuuluvat estetreenit kerran tai kaksi viikossa, viikonloput taas täyttyvät kilpailuista, joiden ympärille suunnitellaan koko viikon ohjelma. Vapaapäiviä viikossa ei tavoitteellisella urheilijalla juuri ole, vaan yksi vapaapäivä riittää lataamaan akut – sekä Alinalla, että taustajoukoilla. Vapaapäivänä hevoset ja poni tarhailevat ja ovat valmentajien ratsastettavina sekä huollettavina. Tämä on tärkeä osa viikkorutiineja, jotta hevosten lihaskunto säilyy ja palautuminen tehostuu.

Alinan tavoitteet ovat tälle kesälle tulostason vakiinnuttaminen kohti ikäluokan huippua – tähän Smile toivottaa Alinalle hurjasti tsemppiä!

 


Työmailman estehyppyyn pääset tästä!