Työpaikka

Sesonkityöntekijöitä, Lapuan Piristeel Oy

Sesonkityöntekijöitä, Lapuan Piristeel Oy

Paikkakunta

Lapua

Toimiala

Kone- ja metalliala

Kuvaus

Sesonkityöntekijöitä, Lapuan Piristeel Oy 

 

Lapuan Piristeel on yli 40 vuotisen kokemuksen omaava metallialan yritys. Piristeel on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko tuotemerkistä. Yrityksemme tuotantoyksiköt sijaitsevat Lapualla ja Kauhavalla   

 

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin  

 

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE 

 

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 2-8 kuukautta.  

 

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Metalli- tai varastoalan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoiden olevan 18 vuotta täyttäneitä. 

 

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen työnantajan palveluksessa. Annamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen. 

 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävistä antaa Rami Korpi 050 443 1853 tai Mikael Potila 0400 615 958 

 

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme sesonkitöistä, täytä työnhakulomake osoitteessa www.smilepalvelut.fi. Kutsumme hakemusten perusteella työhaastatteluun.  

Viimeinen hakupäivä

31.03.2018

Hae tätä työpaikkaa » Katso kaikki työilmoitukset »