Ilon kautta töihin.

Työntekijöille

Tapahtuma-, promootio- ja VIP-osaajille

Kun etsit uusia pidempiaikaisia haasteita tai yksittäisiä tapahtumatyöskentelytilaisuuksia tapahtuma-, promootio- tai VIP-alojen työtehtävistä, ole rohkeasti yhteydessä Smile Eventsiin! Pääsääntöisesti Smilellä tarjolla olevat työmahdollisuudet keskittyvät tapahtumien ravintolatoimintaan baareissa ja ruokapisteissä sekä promootiotehtäviin. Lisäksi alan ammattilaiset saavat kauttamme mahdollisuuksia VIP-tilaisuuksien hoitamiseen. Voit sopia yksittäisiä työkeikkoja tai pidempiä työjaksoja esimerkiksi koko kesän tapahtumakaudeksi – joustavasti omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaista, ihmisläheistä ja positiivista palvelua. Selvitämme yhdessä kanssasi tarpeesi, osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi, joiden perusteella tarjoamme juuri sinulle sopivia työtilaisuuksia. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveita, ja tuemme heidän ammatillisia tavoitteitaan. Työntekijänämme sinua ei velvoiteta etukäteen mihinkään: sitoudut vasta kun päätät ottaa työtehtävän vastaan.

Tarpeisiisi sopivia työmahdollisuuksia – joustavasti

Toimintatapamme perustuu olennaisesti joustavuuteen. Siinä missä yksi etsii töitä viikonlopuksi tai satunnaisesti, toinen etsii vakituisempaa tapahtumatyöskentelyä vaikka koko kesäksi, ja kolmas haluaa lähteä kesälomallaan festareille baaritöihin. Smilen kautta onnistuvat kaikki vaihtoehdot. Työjaksojen pituutta koskevat tarpeet vaihtelevat paljon, ja siksi jokainen hakija käsitellään meillä aina yksilökohtaisesti ja ihmisläheisesti. Saatamme yhteen osaavia työntekijöitä ja työmahdollisuuksia. Avullamme voit esimerkiksi aloittaa työurasi helpommista tapahtumatehtävistä ja edetä hiljalleen haastavampiin tehtäviin. Tärkeintä on asenne, ylpeys työstäsi, halu oppia ja kehittyä sekä työkavereiden huomioon ottaminen.

Ammattiosaamisesi tukena

Työskentely kauttamme on joustavaa, minkä ansiosta oikealla asenteella, osaamisella ja ammattiylpeydellä varustetut työntekijät voivat kartuttaa ammattitaitoaan ja osaamistaan työskentelemällä monissa erilaisissa tapahtumissa. Erilaisten tapahtumaorganisaatioiden ja tehtävien myötä ammattitaitosi vahvistuu ja monipuolisuutesi karttuu, mikä edistää tavoitteidesi saavuttamista. Ihmisläheisen toiminnan myötä haluamme tarjota rehellistä henkilökohtaista sparrausta työmahdollisuuksien ja osaajien yhdistämiseksi.

Toimialakohtaista palvelua ja alaosaamista
Meidän tehtävänämme on toimia managerinasi ja asiantuntijanasi ja etsiä juuri sinulle parhaiten sopivat työmahdollisuudet tapahtumista. Olemme toimialallamme pitkään vaikuttaneita osaajia, minkä ansiosta tarjoamme ammattitaitoista toimialakohtaista palvelua ja ymmärrystä asioihin. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa paitsi toiveiden ja tarpeiden tarkkaa kuuntelemista ja ymmärtämistä, myös aitoa tavoitettavuutta ja nopeaa reagointia. Työskennellessäsi kauttamme voit hoitaa kaikki asiasi pääsääntöisesti yhden yhteyshenkilön kanssa. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja ansaitsee henkilökohtaista ja positiivista palvelua – ihmisläheisesti.

Smile. Ilon kautta töihin.